Amatörde hesaplar karıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Amatörde hesaplar karıştı


 

Mersin Süper Amatör Ligi’nde ikinci devrenin ilk maçları oynandı. A ve B gruplarında mücadele eden temsilcilerimiz heyecan lige dolu bir başlangıç yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde ikinci devre maçları oynandı. A Grubunda Mersin 33 FK liderliğini korurken, B grubunda Mut İdman Yurdu Belediye deplasmanda kazanarak liderliğini perçinledi.

 

MERSİN 33 FK LİDERLİĞİNİ KORUDU

Mersin Süper Amatör Küme A Grubunda ikinci yarı başladı. İlk hafta maçlarında haftasonu Mersin 33 FK deplasmanda Erdemlispor' u 2-0 yenerek averajla liderliğini korudu. Mezitli 33 deplasmanda Erdemli Yörükspor'u 1-0 yenerek takibi sürdürdü. Çukurova Birlik, Bozyazı Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndü. Kuvayimilliye, İdmanyurdu 1925'i deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Akdenizgücü, Toroslar Belediyespor karşısında 3 puana tek golle ulaşarak önemli bir galibiyet elde etti.

 

MUT ARAYI AÇIYOR 

Mersin Süper Amatör Küme B Grubunda ise Mut İdman Yurdu Belediye deplasmanda Tarsusspor'u farklı mağlup ederek liderliğini perçinledi. Binevlerspor play-off rakiplerinden İçel Yolsporla puanları paylaştı. Akdeniz Belediyespor, Akdeniz Zirvespor'a 2-1 yenilerek büyük bir yara aldı. Ormanspor, Erdemli Limonspor'u 1-0 mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşırken rakibine de play-off yolunda çelme taktı. Çeşmelispor, Taşucu deplasmanından 3-2 galipayrılarak önemli bir galibiyete imza attı. Karacailyas Veteranlar haftayı bay olarak geçirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA