Tarsus, İSG İnsan Gücü Sempozyumu düzenleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus, İSG İnsan Gücü Sempozyumu düzenleniyor


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Hacettepe Üniversitesi iş birliğiyle çevrim içi ortamda 5. ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu’ düzenlenecek. Dijital platformda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ‘İş Sağlığı ve Güvenliği İnsan Gücü’ konusunun ele alındığı sempozyumda, alanında uzman kişiler sunum yapacak. 26 Aralık 2023 Salı günü 08.45 ve 17.00 saatleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. 

 

5 OTURUMDA GERÇEKLEŞECEK

Sempozyumda, Dünyada ve Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği insan gücü ve ekip çalışmasının önemi, ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği insan gücü hizmet alanları – sorunlar ve çözüm önerileri, iş sağlığında yapay zeka,  iş sağlığı ve güvenliği insan gücü iyi uygulama örnekleri ve meslek hastalıkları tanı ve kayıt işlemlerinde insan gücü – iş ve meslek hastalıkları uzmanlığı konuları 5 oturumda yer alacak.

Sempozyuma katılmak için Tarsus Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.tarsus.bel.tr/sempozyum/ sayfasına giriş yapılması yeterli olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA