MSK mağlubiyet serisine son verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK mağlubiyet serisine son verdi


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde 16.hafta karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Harem Spor konuk etti.

Ligde aldığı 3 mağlubiyet sonrası kadroda değişikliğe giden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Harem Spor karşında ilk yarıda ortaya koyduğu savunma performansı ile rakibine kolay sayı fırsatı verdi. Harem Spor hücumda dış atışlardan bulduğu şutları sayıya çevirirken farkı 15 sayıya kadar çıkaran taraf oldu.

MSK Gerel Simmons’la cevap vermeye çalıştı maçın son dakikalarında Yiğitcan Turna’nın basketleriyle farkı 9 sayıya kadar düşürdü. İlk yarı sonunda MSK soyunma odasına 33/42 yenik girdi.

3.periyoda daha etkili başlayan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi savunma sertliğini arttıran taraf olurken rakibine karşı farkı 4 sayıya kadar indirdi ve 54/58’lik skorla periyodu tamamladı. 4. Periyoda daha hızlı başlayan taraf MSK hücumda dış atışlardan ve ikili oyunlardan bulduğu sayılarla 12 sayılık farkı yakaladı. Harem Spor rakibini yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı. Son periyotta Gökhan Yazıcıoğlu, Murat Kuntker in ve Gerel Simmons ekstra sayıları ile 82/74 kazanan taraf temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) oldu.

Temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) 16.hafta sonunda 3 maçlık mağlubiyet serisine son vererek ligde 10 galibiyet performansı ile 4.sırada ki yerini korudu.

MSK’nın maçta 12 sayılık farkı yakalarken hızlı hücumdan 4 sayı Bencten gelen basketbolculardan 33 sayı boyalı alandan 43 sayı üretirken karşılamayı 7 dakika 33 saniye önde götüren taraf oldu. Takımda Gökhan Yazıcıoğlu 9 ribaund 16 sayı performansı ile maçın adamı olurken Gerel Simmons 19 sayı, Deniz Çelen 15 sayı, MuratKuntker 11 sayı, Yiğitcan Turna 10 sayı, Canberk Kuş 5 sayı, Ramazan Tekin 4 sayı, Berkay Sinirlioğlu 2 sayı ile takımına katkı sağladı. Burak Gözeneli ve Ziĝa Dimeç oyunda kaldığı süre içinde skor üretemedi. Takımın tecrübeli ismi Alp Karahan kadroda yer almasına rağmen süre alamadı.

Temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) 17.hafta Çayırova Belediyesinin konuğu olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA