ÇBK, Fenerbahçe’den rövanşı alamadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK, Fenerbahçe’den rövanşı alamadı


 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin konuk olduğu Fenerbahçe’ye 76/54 yenildi.

SUAT ÖZDAL

 

ING Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde 15.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, Fenerbahçe Alagöz Holding karşısında rövanşı alamadı. ÇBK’da Iagupova ve Laura’nın sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadı. Çukurova’da iki güçlü ismin olmadığı karşılamada Fenerbahçe Alagöz Holding ev sahibi üstünlüğünü iyi değerlendirdi ve karşılamayı 76/54 kazanarak yenilgisizlik unvanını korudu.

Karşılamaya İyi başlayan taraf ÇBK olsa da Fenerbahçe toparlanarak ilk yarıyı 36/26 önde kapatan taraf oldu. İkinci yarıda Fenerbahçe savunma sertliğini ortaya koyan taraf oldu. Hücumda dış atışlardan ve ikili oyunlardan bulduğu sayıları iyi değerlendiren ev sahibi ekip, farkı açarak rakibine üstlük sağladı. Temsilcimiz ÇBK, hem hücumda hem savunmada istediği performansı ortaya koyamadı ve top kayıpları yaparak rakibinin kolay sayı bulmasını sağladı.

ÇBK, ligde 11.galibiyette kaldı ve bu karşılaşmayla 4 mağlubiyetini aldı. Temsilcimiz 16.haftada İzmit Belediyesi ile evinde karşılaşacak.

ÇBK'da Marbey 25 sayı, Elizabeth 13 sayı ile öne çıkan isimler oldu. Genel anlamda temsilcimiz Çukurova, 16 top kaybı ve hücumda 59/19 ve yüzde 32 performansı ile rakibi karşısında etkisiz kaldı.

Periyotlar

1.periyot 18/15

2.periyot 18/11

3.periyot 19/15

4.periyot 21/13 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA