Silifke, evinde mutlu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke, evinde mutlu


 

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig temsilcisi Silifke Belediyespor, Ligin 15. Haftasında kendi evi ve seyircisi önünde konuk ettiği Amasyaspor FK’yı Dede Çelik, Ahmet Karaman, Furkan Şamil Çetin ve Ali Helvacı attığı gollerle 4-2 mağlup etti. Silifke Belediyespor, ligin ilk devresini 19 puanla 8. sırada tamamladı. Ligin 2. devresi 21 Ocak 2024 Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında oynanacak olan Silifke Belediyespor-Pazarspor maçı ile başlayacak.

 

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Kendi saha ve seyircileri önünde kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “İlk devrenin son maçında Amasyaspor FK karşısında kazandığımız için çok mutluyuz. Hafta içi olmasına rağmen tribünleri dolduran, bizleri destekleyen taraftarlarımıza, sporseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Takımımız her şeyi hak ediyor, inşallah yapacağımız transferlerle 2. devre daha iyi bir Silifke Belediyespor izlettireceğiz.” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR MAÇTI

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal’da yaptığı açıklamada, “Amasyaspor FK maçı ilk yarının son maçı olması ve rakibimizi sıralamada geçebilme adına önemli bir maçtı. Amasyaspor FK’nın sezon başı şampiyonluğa kurulmuş bir ekip olduğunu ve kadro kalitesini biliyorduk ama zaaflarını da biliyorduk. Maçın başında serbest vuruş sonucu geriye düşmemize rağmen sahada serlediğimiz oyun maçın skorunun lehimize döneceğinin göstergesiydi.

 

NETİCEYE ULAŞTIK

Rakibimizin eksik yönlerini biliyorduk ve bu zaaflarından faydalanmak için yaptığımız çalışmaların neticesini aldık. Zaman zaman top rakipte kalsada kazandığımız toplarla çabuk hücum geçişleri yaparak neticeye ulaştık. Maçın son bölümlerinde farkı açma şansları yakaladık ancak değerlendiremedik. Yine de sezonun devre arası öncesi güçlü rakibimizi 4-2 lik net skorla yenmemiz bizleri sevindirdi.

 

TARAFTALARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Hafta içi olmasına rağmen tribünleri dolduran coşkulu taraftarlarımıza bizleri destekleyen tüm seyircilere teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza izin verdik ikinci devre hazırlıkları için Antalya’da toplanacağız. Yönetim kurulumuzla birlikte transfer çalışmaları yapıyoruz. İkinci devre daha güçlü bir Silifke Belediyespor sahada olacak.”dedi.

Karşılaşmayı Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe ve Yurt ve İdare Birimi Şube Müdürü Erhan Karaoğlan, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve taraftarlar izledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA