MSK’da Hazer Avcı gitti 17’inci transfer geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK’da Hazer Avcı gitti 17’inci transfer geldi


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK da, şampiyonluk parolası ile başladığı ligde ardı ardına gelen mağlubiyetler sonrası teknik ekip ve oyuncu gurubunda ayrılıklar ve yeni transferler devam ediyor.

Koç Semih Soğuksu, Bilgehan Diril, Asistan Koç Barış Karayel ve şimdide Hazer Avcı ile yollar ayrıldı. Camiada, takımdan bir kaç isimle daha yolların ayrılacağı konuşuluyor.

Tecrübeli basketbolcunun Mersin MSK'da sakatlık sonrası performansında düşüş gözlemlendi.

MSK'da Hazer Avcı ile yollar ayrılırken transfer sezonunun sonunda 17’inci basketbolcu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Berkay Sinirlioğlu ile anlaştı.

 

MSK, HAREM SPOR’U DÜŞÜNÜYOR

Öte yandan Mersin MSK, Ligin 16. Haftasında Harem Spor'u ağırlıyor. Sıkıntılı günleri geride bırakmak isteyen Koç Can Sevim ve öğrencilerinin ligde son 3 haftada ortaya koyduğu performans Yalova Basketbol, Gaziantep Basketbol ve Sigortam Net karşında mağlubiyet getirdi.

Şampiyonluk yolunda büyük yara alan ve kötü gidişata ‘dur’ demek için taraftarı önünde, evinde oynayacağı Harem Spor karşılaşmasını kazanmak isteyen temsilcimizin, Harem Spor karşında ortaya koyacağı performans basketbol camiasında merak konusu oldu. 

MSK ligde ilk 4 içinde kalmak ve zirve mücadelesinde kopmak istemiyor, Harem Spor ise play off için alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Harem Spor karşılaması Pazar günü saat 17:30'da Edip Buran Spor salonunda oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA