ÇBK, namağlup Fenerbahçe’ye karşı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK, namağlup Fenerbahçe’ye karşı


 

SUAT ÖZDAL

 

ING Türkiye Kadınlar Basketbol Süper liginde 16. Hafta ikinci yarı ilk maçında temsilcimiz  Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin haftanın karşılaşmasında İstanbul deplasmanında lider Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşılaşacak.

ÇBK 2023-2024 sezonu ilk maçında evinde oynadığı karşılaşmayı kazanmasına rağmen, kadrosundan 22 yaş genç oyuncu bulundurmaması nedeni ile Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol takımının TBF ye yaptığı kural hatası itirazı Sonrasında 20/0 mağlup oldu.

ÇBK Ligde 11 galibiyet 3 mağlubiyet ile 2.durumda Fenerbahçe Alagöz Holding 14 galibiyetle ligde yenilgisiz liderliğini devam ettiriyor.

Her iki takım Euroleauge'te, ING Türkiye Kadınlar Süper Liginde ve kupadaki yoğun maç temposu ile karşı karşıya 3 günde bir maç performansı ile yollarına devam ediyorlar.

Temsilcimiz Fenerbahçe Alagöz Holding ile İstanbul Metro Enerji Spor salonundan 23 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Basketbol severler Sports TV’den canlı izleyebilecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA