BAL’da hesaplar karıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da hesaplar karıştı


 

Mersin takımları Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Sporun farklı sonuçlar elde ettiği BAL’da hesaplar karıştı.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) devre arasına 3 hafta kala Mersin takımlarından Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1952 Spor ilginç sonuçlarla ilk yarıyı kapattı.

 

ANAMUR AYAĞĞNA GELEN FIRSATI TEPTİ

Son hafta zirve ortağı Anamur, Ceyhanspor’u konuk etti. Lider Niğde Belediyespor’un, Sarayönü Belediyespor’a 3-1 yenilmesi Anamur’a önemli bir fırsat getirse de Mersin ekibi Ceyhanspor ile 0-0 berabere kalarak ayağına gelen bu şansı tam olarak değerlendiremedi. Lider olma fırsatını elinden kaçıran Anamur ekibi 1 puan almasıyla ikinci sırada kaldı.

 

ERDEMLİ’DE KÖTÜ GİDİŞ DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup 10. Hafta maçında Erdemli Belediyespor deplasmanda İmamoğlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda müsabaka 1-0 İmamoğlu Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı ve grubun 11. Sırasındaki İmamoğlu Belediyespor üç puanın sahibi oldu.

Erdemli Belediyespor bu mağlubiyet ile gruptaki 6. Sıradaki yerini kaybederek 7. Sıraya geriledi. Erdemli Belediyespor ligin 11. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Adana 5 Ocak FK ile karşı karşıya gelecek.

 

EN KARLI HOMURLU OLDU

Ligden çekilen Camspor ile karşılaşacak olan Homurluspor haftayı hükmen galip sayıldı. Erdemli’nin kaybı Homurlu’ya yaradı ve bir üst sıraya çıkmasını sağladı. Bu sonuçlar ile BAL’da üst tarafta hesaplar karışırken aşağılarda da kopmalar yaşandığı görüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA