Müdür Durmuş, ziyaretlerine devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Müdür Durmuş, ziyaretlerine devam ediyor


 

Ekim ayında Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Fazilet Durmuş, Anamur ve Bozyazı’da bir dizi programa katıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ziyaretlerine devam ediyor. Müdür Durmuş bu kapsamda Anamur ilçesi Şehit Hasan Kuş İlkokuluna ziyarette bulundu. Durmuş öğrencilerin hazırladığı etkinliklere katıldı, folklor gösterisini izledi. Öğretmenlerin okullarda yaptıkları eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Durmuş "Çocuklarımıza değer katmak, onlara bir başarı hikâyesi hediye etmek için birlikte çalışacağız" dedi. Daha sonra Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret eden Durmuş okul yemekhanesinde öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin hazırladıkları etkinliklere katıldı. Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi öğrencileri gelecekle ilgili hayallerini ve hedeflerini paylaşırken bir öğrenci Durmuş'a ilerde İl Milli Eğitim Müdürü olmak istediğini söyledi. Durmuş öğrencinin bu güzel sözleri sonrasında, 'Gayret edeceğiz, mazeret üretmeyeceğiz. Hep birlikte Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

 

KÖY OKULLARINIDA YALNIZ BIRAKMADI

Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ayrıca Anamur'un en ücra köylerinden, Antalya sınırındaki köy okulu Anıtlı Alanoba İlkokulu ve Ortaokuluna ziyarette bulundu. Okulun öğretmenlerinden eğitim-öğretim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle sohbet etti. Durmuş meslektaşlarına”'Ben arkamda değil, yanımda yürüyecek meslektaşlarımla çalışmak istiyorum. Yol arkadaşlığıyla daha güzel çalışmalara imza atabiliriz. Her çocuğumuza bir başarı hikâyesi hediye etmek için buradayım” dedi.

İlkokul birinci sınıfların derslerine katılarak öğrencilerle sohbet etti, şarkılar söyledi.

 

“BİZ EĞİTİMCİLER KENETLENMELİYİZ”

Bozyazı Anadolu Lisesinde gerçekleşen, ‘Mersin Eğitim Akademisi’ kapsamındaki 3’üncü eğitim seminerine de katılan Fazilet Durmuş, değişen dünyanın eğitim liderleri eğitim “Biz eğitimciler kenetlenmeliyiz” diyerek birlik olma çağrısını yineledi. 'Türkiye yüzyılı eğitimin yüzyılı olacak. Türkiye yüzyılının 16 temasına atıfta bulunan Durmuş, özellikle şefkat temasını çok önemsediğini belirtti. Sözlerine “Ben sahaya inen bir il müdürü olarak, ilçe müdürlerimizi, okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi de sahaya inmeye davet ediyorum. Arkamızdan yürüyen öğretmenlere değil, yanımızda bizimle birlikte yol yürüyen meslektaşlarıma ihtiyacımız var' diyerek devam etti. Durmuş; “Çocuklarımıza değer verdiğimizi onlara gösterelim. Onları dinlemek çok kıymetli sadece dinleyerek bile birçok sorun büyümeden çözülebilir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA