Mersin’i yasa boğan ölüm | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’i yasa boğan ölüm


 

İstanbul’da meydana gelen ve THY pilotları Mersinli Ekin Güneş ile Oğuzhan Dağ’ın hayatlarını kaybettiği kazada aracı süren Erdal’ın alkollü olduğu belirlenince tutuklandı. Kamyon şoförü Şeref A., ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kazada hayatını kaybeden pilotlar Düzce ve Mersin’de son yolculuklarına uğurlandı.

Hediye Eroğlu

 

İstanbul'da, edinilen bilgilere göre feci kaza, Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda Yassıören mevkiinde, dün sabah saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

THY'de görevli pilotlar Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve Ersal Erdal uçuşlarının olmadığı gün aynı otomobille Çatalca istikametine ilerliyordu.

 

2 PİLOT OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Ersal Erdal'ın kullandığı araç, Şeref A.'nın kullandığı kamyona arkadan çarparak savruldu. Takla attığı da belirtilen araçtaki pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş olay yerinde hayatını kaybetti.

 

ARACI KULLANIN PİLOT TUTUKLANDI

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ersal Erdal tedavisinin ardından dün Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. Alkollü olduğu tespit edilen Erdal, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kamyon şoförü Şeref A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

PİLOTLAR GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Kazada hayatını kaybeden Oğuzhan Dağ'ın cenazesi Düzce'de, diğer pilot Ekin Güneş'in cenazesi ise Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı. Mersin’de büyük üzüntüye neden olan Dağtekin’in ölümü kenti yasa boğdu. Genç pilot Güneş’in Muğdat Camii’nde kılınan cenaze namazına katılım yoğun oldu.

Baba Sadık Çağatay Güneş ile Dr. Figen Güneş ayakta durmakta zorlanırken, Ekin Güneş’in cenazesi Çiftlik Köy Mezarlığına defin edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA