MTSO’dan Kaymakamlara ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO’dan Kaymakamlara ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener’i makamında ziyaret etti.

MTO Başkanı Hakan Sefa Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Aktoğ ile Zeynel Aydemir, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Aktaş ve Katip Üye Zeki Ceylan’dan oluşan MTSO Heyeti ilk olarak Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök’ü ziyaret etti.

Mersin’in konut ve yaşam merkezi olan Yenişehir’de, ilçeye yönelik geliştirilecek projelerin yaşam kalitesini yükseltecek projeler olması gerektiğine dikkat çeken Kaymakam Nevzat Şengök, İlçede yayla turizmi potansiyelinin yüksek olduğunu vurgulayarak, bu alana yatırım yapılmasının doğru olacağının altını çizdi. Limanıyla, serbest bölgesiyle Mersin’in potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyleyen Şengök, son zamanlarda cazibe merkezi haline gelen Mersin’in, göç dalgalarından olumsuz etkilendiğini aktardı.

Yenişehir’in yaşam alanı olarak çok özel bir yer olduğuna değinen MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da, İlçenin ‘Yaşam Köyü’ dediğimiz projelerle, pilot ilçe haline getirilebileceğini, bu konuda yapılacak çalışmalara destek verebileceklerini söyledi.

 

AKDENİZ STRATEJİK ÖNEME SAHİP

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve beraberindeki heyet Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ile de bir araya gelerek, kent ekonomisi üzerine sohbet etti.

Sadece Mersin’in değil, Türkiye’nin de kalbi olan Akdeniz bölgesinin, iş dünyasının yanı sıra tüm kesimleri ilgilendiren stratejik öneme sahip olduğunu belirten MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, bu kadar önemli bir bölgenin yönetilmesinde de güç birliğine gidilerek kent dinamikleriyle birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Mersin’in dış ticaret kenti olmasının avantajlarından faydalandığını ancak küresel ekonomik değişimlerden de etkilendiğini aktardı. Kentin gelişmesini olumlu yönde etkileyecek olan ana konteyner limanı ile otoban yolları projelerine de değinen Çakır, tek tek doğru projelere odaklanıldığı sürece sonuç alınabileceğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA