Vali Pehlivan’a ’Yılın Bürokratı’ ödülü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan’a ’Yılın Bürokratı’ ödülü


 

Haber Merkezi

 

Burak Karataş Medya tarafından 'Zirvedekiler Dergisi'nin ödül töreni düzenlendi. Programda Vali Ali Hamza Pehlivan, yılın kurumu seçilen İl Emniyet Müdürlüğü adına Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a, İl Jandarma Komutanlığı adına Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy’a ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı adına Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek’e ile 'Yılın hizmet projesi' dalında Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a ve 'Türkiye Vefa Ödülü'ne layık görülen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e ödüllerini verdi.

Ödül törenine kamu kurumlarının idarecileri, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve diğer davetliler katıldı.

 

MERSİN, HER GEÇEN GÜN ÇOK DAHA HUZURLU, GÜVENLİ, ESENLİK İÇERİSİNDE

Vali Pehlivan törende yaptığı konuşmada "Mersin'de hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle şehrimizin güvenliği, huzuru, esenliği ziyadesiyle önemlidir. Bu konuda 7/24 mesai anlayışıyla gece gündüz demeden bu hizmetleri yerine getiren güvenlik birimlerimiz, mesai arkadaşlarımız var. Çok şükür Mersin, yurdumuzun genelinde olduğu gibi her geçen gün çok daha huzurlu, çok daha güvenli, çok daha esenlik içerisinde, vatandaşlarımızın yaşamını idame ettirdiği bir il konumundadır. Bütün güvenlik birimlerimiz sizlere 112 numarasını tuşlamak kadar yakındır. Herhangi bir olay anında 112’yi aradığınızda dakikalar içerisinde ilgili birimlerimiz yanımızda ve yakınımızdadır" diye konuştu.

 

"GELECEĞE ÇOK DAHA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

Mersin'in kalkınması, gelişmesi, daha ileri noktalara gelmesi, her geçen gün her alandaki çıtasının daha da yukarılara çıkmasının temel hedefleri olduğunu vurgulayan Vali Pehlivan, "Bunu da birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma anlayışı içerisinde yapmak çok kıymetlidir. Özellikle de cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız bu yıl, geleceğe çok daha güvenli, çok daha emin, çok daha kararlı bir şekilde yol alırken, bu uğurda emeği olan herkesi şükranla yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

“ÖDÜL, SORUMLULUKLARIMIZI DAHA DA ARTTIRIR”

Bu tür ödül gecelerinin kendi ilgi, bilgi ve yetkinlik alanında faaliyet gösterenlerin iltifata tabi tutulması ve ödüllendirilmesi anlamına geldiğini söyleyen Vali Pehlivan, "Yıldan yıla bu ve benzeri törenlerin yapılmasının, değişik sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarına, sivil toplum teşkilatı mensuplarına ve kamu görevlilerine ilave bir teşvik ve motivasyon sağladığına inanıyoruz. Bu bağlamda bizlere de takdim ettiğiniz ödülden dolayı teşekkür ediyorum. Ödül, sorumluluklarımızı daha da arttırır. Mesai arkadaşlarımızla birlikte artan bir özveriyle çalışmaya devam etmemize vesile olur. Bu akşam ödül alan bütün kişi ve kurumları tebrik ediyorum. İlimizin çeşitli sektörlerinde faaliyet göstererek güçlü gelecek yolunda gücümüze güç katan bütün hemşehrilerimize, iş dünyasına, sivil toplum teşkilatlarına ve bütün Mersin'e şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA