MMO Mersin Şube’de seçim değişimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MMO Mersin Şube’de seçim değişimi


 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şubesinde, 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan yerel mahalli idareler seçimlerinde aday olmak için yapılan istifaların ardından görev dağılımı yeniden yapıldı. Seçim sonucu yeni başkan İsmail Oğuz oldu.

Haber Merkezi

 

Türkiye’de 31 Mart 2024’de yapılacak yerel mahalli idareler seçimleri yaklaşırken oda ve STK’larda aday adaylıkları başvuruları ile görev değişimleri yaşanıyor.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şubesinde, başta şube başkanı İbrahim Yücesoy’un Akdeniz Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olması sonrasında gelen siyasete kaymalar ile boşalan koltuklar için oda bünyesinde yeniden görev dağılımı seçimi yapıldı.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

MMO Mersin Şubesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Üyelerimizin takdiri ile 2022 yılında seçilen TMMOB MMO Mersin Şubesi 13. Dönem Yönetim Kurulumuzda; 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için yapılan istifaların ardından görev dağılımı yeniden yapılmıştır. Yeniden kurulan yönetim kurulumuz şu şekildedir; Şube Başkanı İsmail Oğuz, Şube Başkan Vekili Mehmet Caner Can, Şube Sekreteri Mehmet Çakmak, Şube Saymanı Hüseyin Emrah Dayıcık, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Körükçü, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öktem, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çolak. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Tahsin Güven Merzeci, Naime Perinçek, Arda Alp, Latife Gaye Kulakoğlu ve Gökhan Karapınarlı.

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olarak; Şubemizin Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe temsilcilikleri ve işyeri temsilcilikleri ile birlikte bir bütün olarak daha önce olduğu gibi bütün üyelerimizin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda gerekli çalışmaları yaparak ve meslek alanlarımıza giren konularda ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çözüm üreterek, olumlu projelere destek olmaya devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Çağdaş, demokratik, sanayileşen bir Türkiye; planlı, sağlıklı, güvenli bir kentleşme için, daha örgütlü, daha güçlü, daha etkin bir Oda yaratma yolundaki örgütlü yürüyüşümüzü ilkelerimizin yol göstericiliğinde sürdüreceğiz. Atatürk ilke ve inkılapları temelinde, temiz toplum, insan hakları, kamu yararı, sosyal hukuk devleti ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyeceğiz.

Üyelerimizle birlikte; Oda çalışmalarını halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever ve anti-emperyalist anlayışla; birlikte yönetme, birlikte karar alma ve birlikte üretme şiarıyla yürütmeye devam edeceğiz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA