Süper Amatör’de erteleme krizi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatör’de erteleme krizi!


 

Mersin Süper Amatör Lig’de ilk yarı tamamlanamayan erteleme maçları ile sona erdi. Federasyonun maçları iptal etme kararı amatörü belirsizliğe sürükledi.

HEDİYE EROĞLU  

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde ilk devre sona erse de erteleme maçları oynanmaya devam etti.

Ligde A grubunda; Binevlerspor- Taşucuspor maçı 2-2 sona ererken, Erdemlispor ise evinde

Kuvayi Milliye’yi ağırladı. Bu karşılaşmada 0 -0 sona erdi.

Çeşmeli Spor kendi evinde ağırladığı Akdeniz Belediyespor maçında 2-0 öndeyken 7 kişini altına düşmesi nedeniyle karşılaşma ertelendi. Ancak bu durumda Çeşmeli’nin 3-0 mağlup sayılması yönünde kara çıkması bekleniyor. 1925 İdmanyurdu ise karşılaştığı Toroslar Belediyespor’u 4-3 yenmesini bildi.

Ligin iddialı takımlarından Çukurova Birlik ise Erdemli Yörükspor’u 7- 1 gibi farklı bir skorla yendi. B Grubunun lideri Mersin 33 FK ise Bozyazı ile evinde oynadığı maçı 2-1 kazandı.

Yine hava muhalefeti nedeniyle A Grubunda Erdemli Limonspor- Karacailyas Veteranlar, Mut İdman Yurdu Belediyespor, Akdeniz Zirvespor ve Tarsusspor ile Mersin Ormanspor ve B Grubunda Silifke İdman Yurdu Mezitli 33 karşılaşmaları oynanamadı. İçel yolspor ise haftayı Bay olarak tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA