Akdeniz’de sokaklar yenileniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de sokaklar yenileniyor


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, sıcak veya soğuk asfalt kaplama hizmetini sürdürürken, eksik ve sıkıntı olduğu tespit edilen mahallerde de asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, eğitim kurumları ile camilerden gelen çeşitli talepleri de karşılayıp hizmet desteği veriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hazırladıkları plan ve program kapsamında Akdeniz’in sokaklarını düzenlemeye, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Çay ve Barış mahallelerinin muhtelif sokaklarında asfalt yama çalışması yapan ekipler, Mahmudiye, Nusratiye, Hamidiye, Güneş, Gündoğdu, Yeni Mahalle ve Şevket Sümer mahallelerinin sokaklarında kilit taşı ve kaldırım karo tamiratı yaptı.

 

OKUL VE CAMİLERE DE HİZMET DESTEĞİ VERİLİYOR

Öte yandan, her gün binlerce vatandaşın namaz kılmak için ziyaret ettiği Çankaya Mahallesi’nde bulunan Ulu Cami’nin abdest alma oturaklarının önce imalatını, ardından montajını yapan fen işleri ekipleri, Huzurkent Merkez Cami’nin de çevre korkuluk demirlerini kesti.

Talep üzerine Huzurkent ve Kazanlı mahallelerinde bulunan ilkokulların bahçesinde bulunan konteyner donatıların çatı ve sundurmalarını da söken ekipler, Akdam Mahallesi İlkokulu’nun bahçesinde bulunan kale direklerinin kaynak işleri ile montajını da gerçekleştirip çocukları sevindirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA