Mersin’de keyifler kaçtı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de keyifler kaçtı


 

Hafta sonu oynanan Altınordu maçında alınan beraberlik Yeni Mersin İdman Yurdu’nda keyifleri kaçırdı. Karşılaşmada ortaya konan futbol, taraftarların tepkisini çekerken, zaman zaman teknik heyet ile taraftarların karşılıklı atışmaları da dikkat çekti. Öte yandan Ankaragücü – Çaykur Rize Spor maçında yaşanan olaylardan dolayı liglere süresiz ara verildi.

SERKAN TULTAK

 

TFF 2. Lig temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, alt sıralarda yer alan Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Puanını 27 yapan Mersin ekibi 6. Sırada yer alırken, bu karşılaşmada oynanan futbol kimseyi memnun etmedi.

 

YÖNETİMDEN HOCAYA TAM DESTEK

Yaşanan bu sürecin ardından kulüpten, teknik heyet ile Özcan Kızıltan’a tam destek açıklaması yapıldı. Takımın şu anda playoff potasında olduğu, sezon sonunda ise şampiyonluğa olan inancın vurgulandığı açıklamada taraftarlarında kenetlenerek destek vermesi istendi. 

 

ARA ÖNCESİ SON İKİ MAÇIMIZ KALDI. ANCAK MAÇLAR SÜRESİZ ERTELENDİ

Sezonun ilk yarısı oynanacak iki karşılaşma ile sona erecek. Ancak, Ankaragücü – Çaykur Rize Spor maçında yaşanan olaylardan dolayı Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, liglerde oynanan maçlar süresiz olarak ertelendi.

Maçların oynanacağı tarihler henüz açıklanmazken, Yeni Mersin İdman Yurdu, İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. ile deplasmanda, Ankara Demirspor ile de Mersin Stadyumunda karşı karşıya gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA