Akdeniz’de park, bahçe ve yeşil alanlar çiçekleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de park, bahçe ve yeşil alanlar çiçekleniyor


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan yüzlerce park, bahçe ve yeşil alanın yanı sıra okul, cami ve sağlık ocağı gibi halkın ortak kullandığı kamu kurumlarının bahçesinde çiçeklendirme çalışmaları ile birlikte her türlü bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Hazırladığı günlük program kapsamında hareket eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe ve yeşil alanlarda çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları ile birlikte, oyun ve aydınlatma gruplarının tamiri ve yenilenmesi, budama ve temizlik hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Mersinli Ahmet ve Çevre 2000 parklarında çiçek ekimi ve ağaçlandırma çalışması yapan ekipler, Köselerli Mahallesi Fatih Parkı’nda da bitki dikimi yaptı. Bahşiş Mahallesi’ndeki Ulu Cami ile Kültür ve Sanat Evinin avlusundaki ağaçları budayıp dalları kaldıran ekipler, çimleri de biçip bölgede temizlik yaptı.

Park ve yeşil alanlar yenileniyor, spor tesisleri yıkanıp temizleniyor

Mersin Millet Bahçesi içinde yer alan oyun gruplarını da tadilattan geçiren ve parktaki ağaçları budayan ekipler, ayrıca 2 Temmuz Madımak Parkı, Limonlu Mahallesi İbrahim Hekim Türbesi, Nacarlı Mahallesi Parkı, Köselerli Cami, Bahşiş Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Parkı, Bahşiş Mahallesi İyi ki Varsın Eren Bülbül Parkı ile Adnan Menderes Mahallesi taziye evine ait yeşil alanda çim biçme ve temizlik, budama, toprak takviyesi yaptı. Akdeniz’in yeşil varlıklarının yanı sıra spor sahalarını da elden geçiren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yer yer temizlik çalışması ile birlikte arazöz yardımıyla tazyikli su kullanıp spor sahalarının ve donatılarının yıkama çalışmasını da aralıksız gerçekleştiriyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA