BAL’da kötü oyun skora yansıdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da kötü oyun skora yansıdı


 

BAL’da kıran kırana mücadele devam ederken Mersin takımları kötü oyunları ile kara bir hafta geçirdi. Anamur deplasmanda yenilirken, Erdemli kendi evinde farklı bir mağlubiyeti tattı. Homurlu da Sarayönü’ne boyun eğdi. Camspor’un ise üst üste 2 maça çıkmayarak düşmesi kesinleşti.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci grupta Mersin’i temsil eden Erdemli Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 takımları, 9’uncu haftayı geride bıraktı. Mersin Camspor ligden çekildiği için BAL’da üç Mersin takımı kaldı.

BAL’da kıran kırana mücadele devam ederken Mersin takımları kötü bir hafta geçirdi. Anamur deplasmanda yenilirken, Erdemli kendi evinde farklı bir mağlubiyeti tattı. Homurlu ise Sarayönü’ne boyun eğdi. Camspor ise üst üste 2 maça çıkmayarak düşmesi kesinleşti.  

 

ANAMUR LİDERLİĞİ KAPTIRDI

Geride kalan 9 haftada 6 galibiyet 2 beraberliği bulunan Anamur Belediyespor zirveye oynarken Sarıçam Kğrkçüler’e 1-0 yenilerek ilk mağlubiyetini adı ve liderliği Niğde Belediyespor’a kaptırdı.

Anamur Belediyespor ligin 10’uncu haftasında evinde Ceyhanspor ile oynayacak.

 

ERDEMLİ TEHLİKELİ SULARDA

Öte yandan zirveden kopmak istemeyen Erdemli Belediyespor ise ayağına gelen fırsatı tepti. Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen ve istikrarı sağlamak için hoca değişikliğine giden Erdemli’de işler buna rağmen iyi gitmiyor. Erdemli ekibi evinde Niğde Belediyespor’a 3-2’lik farklı yenilgi ile büyük bir yara aldı. Hem şampiyonluk yarışını risk atan Erdemli hemm de Niğde’ye liderliğin kapısını açmış oldu.

 

HOMURLU’NUN GÖZÜ ERDEMLİ’DE

BAL’daki bir diğer temsilcimiz Homurlu 1951 ise son haftalarda yakaladığı çıkışı deplasmanda Sarayönü Belediyespor’a 2-0 yenilerek sekteye uğrattı. Geride kalan 9 haftada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile lige tutunmaya çalışan ilk yarı Homurlu son maçında evinde Camspor ile oynayacağı için hükmen galip sayılarak rahat bir nefes alacak. Homurlu ekibi Erdemli’nin yenilmesi halinde bir üst sıraya yükselerek ikinci yarı önemli bir avantaj elde etmiş olacak.

 

CAMSPOR ARTIK YOK

Tarihinde ilk kez bu sezon BAL’a yükselen Camspor ise ilk yarının bitimine 3 hafta kala lige veda etti. Üst üste son iki maçına çıkmayan Camspor’un ligden düşmesi kesinleşti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA