‘Türk futbolu iddiaya teslim olmuştur!’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Türk futbolu iddiaya teslim olmuştur!’


 

İnegöl Kafkas’a 3-1 yenildiği maçta hakem kararlarına tepki olarak takımı sahadan çekmeye çalışarak protesto gösterisinde bulunan Tarsus İdman Yurdu (TİY) Başkanı Cem Kavalcı’dan ağır suçlama: “Türk futbolu iddiaya teslim olmuştur!”

REŞİT DOĞAN

 

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nun (TİY), kötü gidişatı devam ediyor. Grupta son sırada yer alan TİY, geçtiğimiz hafta deplasmanda Edirnespor’a 3 – 1 mağlup oldu. Bu hafta evinde ligin iyi takımlarından biri olan İnegöl Kafkas’ı konuk eden TİY, sahadan 3 – 1 mağlup ayrılarak artık dönülmez bir yola girdi.

Karşılaşmada TİY Başkanı Cem Kavalcı, hakem kararlarına tepki olarak takımı sahadan çekme girişiminde bulundu.

Bu olay üzerine maç bitimi yazılı bir açıklama yapan Başkan Kavalcı, “Oynadığımız İnegöl Kafkas Spor Kulübü maçında yaşananlar ve maç sonunda yaptığımız protestoya yapılan yorumlar ile ilgili bir açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayım. Son zamanlarda takımımıza karşı yapılan korkunç ve rakiplerimize yönelik yanlı yönetimler sergileyen hakemlere oyun içerisinde bir tepki göstermemiz gerekiyordu. Özellikle Mardin 1969 Spor maçı ile başlayan bariz hatalı yönetimler ile hakemler resmen maçlarımızı katletmekteydi. Artık şuna bariz şekilde inanır oldum; ‘Türk futbolu iddiaya teslim olmuştur!’ Bizim bu bağlamda yaptığımız protesto maç kurallarını ihlal etmemiş ve herhangi bir cezai yaptırımı olmayacaktır. Kulübümüze 1 TL katkısı olmayan fakat her fırsatta ‘kulüpçülük’ oynayan, tribüne gelerek kaybetmemizi dört gözle bekleyen ‘sahte Tarsuslular’ o ‘Firavunlar’ çıkıp sağda solda yorumlar yaparak insanlara yanlış bilgiler vererek gerginlik yaratmaya çalışmaktadır. Hepsinin kim olduğunu biliyoruz ve zamanı geldiğinde hepsiyle hesaplaşacağız! Bugün tribünde canla başla takımı destekleyen tüm taraftarlarımıza da ayrıca çok teşekkür ederiz. Bizlerde sizler gibi alınan kötü sonuçlar karşısında kahroluyoruz ve bunun yanı sıra sizleri üzgün görmekte fazlasıyla kahrediyor beni.

Bizler camiamızı yaşatmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Onur demeden gurur demeden tüm siyasilerden, iş insanlarından ve Tarsus’un önde gelenlerinden destek talebinde bulunuyoruz fakat herkes bize sırtını dönüyor… 100. yılında bu kulübü yalnız bırakanlar hala ‘üç maymunu’ oynuyor. Sanki biz varız diye bu kulüp bu hallerde algısı yaratılıyor fakat şunu açık yüreklilikle söylüyorum, varsa kulübün borçlarını kapatacak bir ‘Babayiğit’ buyursun gelsin, bizlerde ceketimizi alıp gitmezsek namerdiz!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA