MSK avantajı Gaziantep’e verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK avantajı Gaziantep’e verdi


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde 14.haftasında evinde ağırladığı Gaziantep Basketbola mağlup oldu. Ligde zirve mücadelesi veren Semt77 Yalova ve Sigortam Net'in mağlup olduğu haftada temsilcimiz MSK, avantajı Gaziantep Basketbol'a verdi.

Geçen hafta deplasmanda Semt77 Yalova karşısında mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Coach Can Sevim ile ardı ardına 2.mağlubiyetini aldı. MSK ligde Koç Can Sevim'le 3 galibiyet 2 mağlubiyete ulaşmış oldu.

Karşılaşma muhteşem taraftar eşliğinde Edip Buran Spor Salonunda oynandı. İlk yarı karışıklık basketlerle geçilirken 39/42 Gaziantep Basketbol üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Gaziantep Basketbol oldu. MSK'nın savunma hatalarını İkili oyunlarla ve boyalı alanlardan bulduğu sayılara Watson'un dış atışları da eklenince Gaziantep Basketbol 86/77 sahadan galip ayrıldı.

Temsilcimizin ardı ardını hücumlardan boş dönmesi ile farkı 16 sayıya kadar çıkaran Gaziantep Basketbol maç sonunda rahat bir galibiyete ulaşarak zirve mücadelesini sürdürürken Mersin Büyüksehir Belediyesi MSK Avantajı Gaziantep Basketbol'a verdi.

Karşılaşmada Gerel Simmons 21 sayı, Hazer Avcı 18 sayı, Murat Kunter 13 sayı, Alp Karahan 7 sayı, Ziĝa Dimeç 6 sayı, Burak Gözeneli 6 sayı, Gökhan Yazıcıoğlu 3 sayı, Yiğitcan Turna 3 sayı ile katkı sağlaya isimler oldu.

 

“ÇOK CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER YAPACAĞIZ”

Mersin MSK Koçu Can Sevim, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kesinlikle kaybetmemiz gereken bir maçı kaybettik. Kabul edilebilir bir açıklaması yok bu günkü oyunumuzun. Rakibimizin ikili oyunlarında çember savunmasını hiç yapamadık. Adam değişme savunmasında devamlı aksadık, yapmamız gereken çok ciddi değişiklikler var ve kararlı bir şekilde bunları yapacağımızdan taraftarımızın hiçbir kuşkusu olmasın” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA