MERSİN’DE ADAY BİLMECESİ SÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ADAY BİLMECESİ SÜRÜYOR!


 

Mersin’de yerel seçimlere 4 aydan az bir süre kala aday bilmecesi sürüyor! CHP adeta kaynar kazanken Cumhur İttifakı’nda da MHP’den Toroslar belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın gizemli başvurusu kentte merak uyandırdı. AKP ise yoğun mesaisini haftasonu da sürdürdü.

HEDİYE EROĞLU 

 

Yerel seçimlere aylar kalmasına rağmen Mersin’de aday bilmecesi sürüyor. AKP’nin de MHP’nin de istemesi nedeniyle Cumhur İttifakı’nda paylaşılamayan illerin başında gelen ve masada pazarlık konusu olan Mersin’de siyasi kulislerdeki hareketlilik ise her geçen gün artıyor.

Kentte ki 13 ilçeden 8’inde yönetime sahip olan MHP, Mersin’de Cumhur İttifakı’nın adayını kendi belirlemek istiyor. Bu kapsamda MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın gizemli başvurusu kentte merak uyandırdı.

Adaylık başvurusunu yaptığını açıklayan Yılmaz’ın Toroslar Belediyesi için mi yoksa Büyükşehir Belediyesi için mi adaylık başvurusu yaptığına açıklık getirmemesi merak uyandırdı.

Öte yandan kentte 2 ilçede belediye yönetimine sahip olan Cumhur İttifakı ise 2019 seçimlerinde MHP adaylığı ile kaybedilen seçimi hatırlatarak Mersin’de kendi adayını çıkarma ısrarında. AKP ise yoğun mesaisini haftasonu da sürdürdü. Hazine ve Maliye eski bakanı ve Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Milletvekili Ali Kıratlı, Parti Meclisi Üyeleri Mustafa Sever ile Zeynep Gül Yılmaz ve İl Başkanı Adem Aldemir ile birlikte bir dizi etkinliğe katılarak yoğun seçim mesaisini sürdürdü.

Yılmaz’ın açıklamaları, AKP’nin yoğun mesaisi Cumhur İttifakının Mersin’e yönelik aday belirleme çekişmesinin devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA