Virane haldeki park yenilendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Virane haldeki park yenilendi


 

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Mahallesi’nde bulunan virane haldeki Fatih Parkı’nı yenileyerek, modern hale getirdi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kamelya ve oturma grupları, spor aletleri, oyun ve aydınlatma grupları kazandırılarak, vatandaşların hizmetine sunulan Fatih Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, birim müdürleriyle birlikte, Fatih Parkı’nda gerçekleşen kapsamlı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Akdeniz’in bütün mahallerinde vatandaşlara en iyi konforda hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Başkan Gültak, Huzurkent Mahallesinde harabe halde bulunan Fatih Parkı’nı yenilediklerini, oyun grupları ve yeşil alanlarla modern bir hale getirdiklerini söyledi.

Huzurkent Mahallesi’nde önemli bir ihtiyacı yerine getirdiklerini dile getiren Gültak, “Daha önce burada bir park vardı ama bir iki ağaçtan oluşuyordu. Metruk bir haldeyken park, bir anda yaptığımız çalışmalarla, yemyeşil ağaçların olduğu, piknik alanlarının olduğu oturma alanlarının olduğu güzel bir parka dönüştü. Bir yandan camimiz, bir yandan etrafımızdaki mahallelerle vatandaşlarımızın verimli bir şekilde kullanacağı alana dönüştü. Parkımız tüm Huzurkent halkına hayırlı olsun” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA