Uluslararası uyuşturucu ticaretinden aranan şüpheli Mersin’de yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Uluslararası uyuşturucu ticaretinden aranan şüpheli Mersin’de yakalandı


 

Haber Merkezi

 

Uluslararası uyuşturucu ticareti suçundan aranan yabancı uyruklu şahıs Mersin'de yakalanarak, işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince uluslararası olarak uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda aranması bulunan bir şüphelinin Mersin'de olduğu bilgisine ulaşıldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda zanlının bulunduğu adrese operasyon düzenleyen ekipler, yabancı uyruklu S.E.N.'yi gözaltına aldı. Şüpheli, işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şüphelilere yönelik son bir ay içerisinde yapılan çalışmalarda ise toplam 717 şüpheliye işlem yapılırken, operasyonlarda 60 kilo 789 gram esrar, 1 kilo 664 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 7 bin 388 adet sentetik hap, 778 gram metamfetamin, 273 adet captagon, 124 adet ecstasy, 30 adet tabanca, 464 adet tabanca mermisi ve 10 hassas terazi ele geçirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA