Hayali; Büyükşehir belediye başkanı olmak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hayali; Büyükşehir belediye başkanı olmak!


 

Reşit Doğan

 

Geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir için aday adaylığını açıklayan 26. Dönem CHP Mersin Milletvekili ve Yüksek İnşaat Mühendisi - Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, partiye resmi başvurusunu da yaptı.

Burada bir açıklama yapan Kuyucuoğlu, “Bugün Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adaylığı için müracaatımı yaptım. Politikaya başladığım günden bu yana bir hayalim var! Büyükşehir belediye başkanı olmak. Uzun yıllardır projelerimizle hazırlanıyoruz. Mersin’e yeni bir vizyonla hizmet etmeye kararlıyım.

Dünyada değişim, Türkiye’de değişim, Mersin’de değişim diyoruz. Yeniliklere açık, yeni fikirlere açık bir kent düşlüyoruz. Projelerimiz hazır. Yönetim Anlayışını değiştireceğiz. Geleceğe taşınan bir Mersin’i taşıyla, toprağıyla, değerleriyle Akdeniz’in incisi Mersin’e değer katmaya geliyoruz. Limanı ile, lojistiği ile, sanayisi ve tarımı ile, turizm potansiyeli ile Mersin, Türkiye’nin gözbebeği olmaya layıktır.

Sorun çok biliyoruz, çözüm için geliyoruz. Her kesimin, her düşüncenin, her inancın temsilcisi olacağız. Mersinlilerin her sorunu bizim sorunumuz olacak. Kadınlar, gençler, emekliler, öğrenciler engellilerin gözü, kulağı, sesi olacağız. Sanayicisi, esnafı, memuru, işçisi ve köylüsü bizleri her zaman her koşulda yanında görecek.

Sizlere dürüst bir yönetim, sizlere kaynakları doğru ve yerinde kullanan bir yönetim, sizlere demokratik bir yönetim sözümüz var. 24 saat çalışan bir başkanlık ve Belediye sözü veriyorum. Mersin görmediği hizmet ve başkan profili görecek. Mersin’de ittifakı gönüllerde yapacağız. Sözümüz söz. Kazanan Mersin olacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA