Milliler öğrencilerle buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Milliler öğrencilerle buluştu


 

Haber Merkezi

 

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup 6. maçı için Mersin’de bulunan A Milli Kadın Futbol Takımı, Mersin Üniversitesi’nde düzenlenen “Türkiye’de Kadın Futbolunun Gelişimi ve Sunduğu Fırsatlar” konulu panel ile öğrencilerle buluştu.

Üniversitenin Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, antrenörler Begüm Üresin, Hilal Başkol, oyuncular Emine Ecem Esen, Birgül Sadıkoğlu, Kadın A Milli Takım İletişim Sorumlusu Rasim Artagan ve Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan ile öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun bir katılım gösterdi.

A Milli Kadın Futbol Takımının emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, takımın kısa zaman içerisinde çok daha iyi noktalara ulaşacağını ve futbolun bir erkek sporu olduğu algısının da bitmesi gerektiğini ifade etti. Kadın futbolunun gelişimi için tanıtım ve altyapı çalışmalarının yapılması gerektiğini de ifade eden Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, takıma başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Programda Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan da “TFF Ülker Gelece

ğin Yıldız Kızları Projesi” ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Gerçekleştirilen bilgilendirme sunumunun ardından moderatörlüğünü A Milli Kadın Futbol Takımı İletişim Sorumlusu Rasim Artagan'ın yaptığı Türkiye'de Kadın Futbolunun Gelişimi ve Sunduğu Fırsatlar Paneli’ne geçildi. Türkiye'de kadın futbolunun son yıllarda yaşadığı büyük gelişimin detaylarıyla anlatıldığı panelde Ülker'in, Türk futboluna verdiği büyük destekler ile "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesi ve sponsorların kadın futboluna etkisi konuları konuşuldu. Panelde öğrenciler, merak ettikleri tüm soruları katılımcılara sordu.

Etkinlik sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin tarafından günün anısına Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası’ya plaket; teknik ekip ve oyunculara ise çiçek takdim edildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA