Topkara, Erdemli için göreve talip | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Topkara, Erdemli için göreve talip


 

Geçmişte Limonlu Belediye başkanlığı da yapan 29 yıllık usta siyasetçi Mehmet Topkara partisi MHP’den Erdemli Belediye Başkan adayı olmak genel merkeze başvurusunu yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 4 dönemdir meclis üyeliği yapması ile duayen olarak anılan ve muhalif yapısı ile de meclisin en çok öne çıkan isimlerinden birisi olan MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Topkara, yerel seçimler öncesi sahaya indi. Topkara partisi MHP’den Erdemli Belediye Başkan adayı olmak genel merkeze başvurusunu yaptı.

Geçmişte Limonlu Belediye başkanlığı da 20 yıllık meclis üyesi yapan usta siyasetçi Mehmet Topkara, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, “Akdeniz’in incisi Mersin Erdemli ilçesi belediye başkanlığı için sizlerin güveni ve Allah’ın izniyle Erdemli belediyemizi en iyi şekilde yönetebilmek adına Cumhur İttifakı ortak adayı olabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’mize adaylık başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

 

ADAYLIK İÇİN HALKTAN TALEP GELDİ

29 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi geçmişimizde şahsıma güvenerek çeşitli görevlerde bulunma fırsatı verdiniz. MHP Erdemli Teşkilatı ilçe yöneticiliği, MHP İl Teşkilatı başkan yardımcılığı, Mersin il genel meclis üyeliği, ilçe belediye meclis üyeliği, Mersin Büyükşehir Belediye meclis üyeliği ve Limonlu Belediye Başkanlığı dönemlerimde siz değerli vatandaşlarımıza hak ve hakkaniyet bilinciyle ekibimle sizleri dinleyerek hizmet ettik.

Erdemli’miz 1954’te ilçe olduğu günden beri hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş her bir belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, belediye personellerimize teşekkürü ayrı ayrı bir borç bilirim. Halkımız istek arzuları doğrultusunda bizlere aday olmamız noktasında talep göstermişlerdir. Bizim de bu talebi karşılıksız bırakmamız olanaksızdır.

 

“ERDEMLİ’Yİ OLMASI GEREKEN YERLERE GETİRMEK İÇİN TÜM ENERJİMİZLE HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ”

Allah’ın yardımı ve sizlerin katılımıyla şehrimizi yöneterek çok iyi hizmetler yapacağımıza ve halkımızın istikbalini göz önünde tutarak şehrimizi günümüzün evrensel değerleriyle

sentezleyip insan merkezli, çevre dostu, eğitim, sağlık, kültür, tarım, turizm, istihdam odaklı, ticaret ve bilim kenti yapacağımızdan eminiz. Erdem sahibi halkımızın başkanı olabilme ayrıcalığının ve ağır sorumluluğunun bilincindeyiz. Yeni, genç, dinamik ve vizyoner kadrolarımızla Erdemli’ye hak ettiği hizmetleri verecek ve Erdemli’yi olması gereken yerlere getirmek için tüm enerjimizle hizmetinizde olacağız.

Cumhur İttifakı adına 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli Belediye Başkan aday adaylığımız memleketimiz Erdemli’mize, Mersin’imize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA