Toroslar’ın dört bir yanında üst yapı çalışmaları devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’ın dört bir yanında üst yapı çalışmaları devam ediyor


 

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yüksek kesimlerdeki mahallelerde üst yapı çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Haber Merkezi

 

Tahrip olan yolların bakım ve onarımının yanı sıra asfalt, kilit parke ve yeni yol açım çalışmalarını planlı bir şekilde yürüten Toroslar Belediyesi, yoğun yağışlar neticesinde olası taşma ve sel tehlikesine karşı sorun tespit edilen bağlantı yolları üzerinde de büz boru döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Yalınayak, Selçuklar ve Toroslar Mahallelerinde asfalt serim, Kaşlı Mahallesi’nde büz boru döşeme, Işıktepe, Gözne, Soğucak ve Kayrakkeşli Mahallelerinde yol açma, Demirtaş ve Bekiralanı Mahallelerinde ise kilit parke kaldırım çalışması yaptı.

 

“AMACIMIZ, KALİTELİ VE KONFORLU ULAŞIM AĞI”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Hem merkezde hem de yüksek kesimli mahallelerimizde ihtiyaç duyulan alanlarda gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmalarımız, program dahilinde aralıksız devam edecek” dedi.

Özellikle yüksek kesimli mahallelerde vatandaşların kışı daha rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz. Bu çalışmalarla amacımız, kaliteli ve konforlu ulaşım ağımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırmak” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA