Akdenizli öğrenciler sınav stresinden sinema ile uzaklaştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdenizli öğrenciler sınav stresinden sinema ile uzaklaştı


 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin yoğun sınav dönemlerinde streslerini üzerlerinden atmalarına yardımcı olmak için sinema etkinliği düzenledi.

Haber Merkezi

 

Gençlere yönelik kültürel ve sanatsal etkinliklere devam eden Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘Öğretmenim’ isimli filmi öğrencilerle buluşturdu. Bu çerçevede, Fatma Zehra Lisesi, Sabiha Çiftçi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi’nde eğitim gören yaklaşık bin öğrenci, sınav stresinden uzaklaşması için sinema ile buluşturuldu.

 

“ÇOK EĞLENCELİ BİR ETKİNLİKTİ”

Etkinliğin kendileri için çok verimli olduğunu söyleyen Ahmet Cihangir isimli öğrenci, “Biz, Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi’de TYT-AYT üniversite sınavına hazırlanıyoruz. Sınav stresinden uzaklaşmak için sinema etkinliğine katıldık. Çok güzeldi, çok eğlenceli, maceralı bir etkinlikti” dedi.

 

“STRESTEN OLDUKÇA UZAKLAŞTIK”

Etüt Merkezi öğrencilerinden Ayşe Deniz ise “Sayısal bölümündeyim, burası bize çok iyi geldi sınav stresinden oldukça uzaklaştık.  Şuan kendimi çok rahat hissediyorum. Film çok güzeldi, çok eğlendim filmi izlerken” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA