Yenişehir Belediyesi dolandırıcılara karşı uyardı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Belediyesi dolandırıcılara karşı uyardı


 

Mersin Yenişehir Belediyesi, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve başkan yardımcılarının adını kullanarak, vatandaşlardan para talebinde bulunan dolandırıcılara karşı dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve başkan yardımcılarının adını kullanarak, vatandaşlardan para talep edildiği yönünde şikayetlerin artması üzerine belediye yazılı bir açıklama yaparak halkı uyardı. Açıklamada, vatandaşların dikkatli olmalarına dikkat çekilerek, şu ifadeler kullanıldı: “Hemşehrilerimizin dikkatine! Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit ve başkan yardımcılarımızın adını kullanarak hasta tedavisi ve başka nedenlerle vatandaşlarımızdan para talep edildiği yönünde şikayetler almaktayız. Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit ve başkan yardımcılarımızın adını kullanarak yapılan herhangi bir para talebine kesinlikle itibar etmemenizi önemle rica ediyoruz. Art niyetli kişilerden gelebilecek benzer durumları 155 Polis İmdat ihbar hattına veya 444 33 54 telefon numarasıyla Yenişehir Halk Masamıza bildirebilirsiniz. Dikkatinize sunar, iyi günler dileriz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA