11 günde 4 maç: Hedef 4’te 4 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

11 günde 4 maç: Hedef 4’te 4


 

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ve Euroleauge Kadınlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü 11 günde 4 maç oynayacak. İşte temsilcimizin maç programı: 2 Aralık Cumartesi OGM Ormanspor ile evinde, 6 Aralık Çarşamba Avenida Eurolig İspanya deplasman, 9 Aralık Cumartesi Emlak Konut İstanbul deplasmanında, 13 Aralık Çarşamba Basket Landes Fransa deplasman. Çukurova basketbol Kulübü ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde OGM Ormanspor’u konuk ediyor. Ligde oynadığı son 5 maçı kazanan ÇBK Ligde 8 galibiyet 3 mağlubiyet ile 5.sırada yer alırken, OGM Ormanspor ise 9 galibiyet 2 mağlubiyet ile Fenerbahçe Alagöz Holding’in ardından 2. sırada yer alıyor. İki güçlü ekibim karşı karşıya geleceği karşılaşma ev sahibi olmanın avantajı ile ÇBK kazanmaya daha yakın görünse de Ormanspor’da Gökşen Fitik'in ortaya koyduğu performansı göz ardı etmemek lazım.

Çukurova Basketbol - OGM Ormanspor karşılaşması 2 Aralık Cumartesi saat 16.00 da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak. Basketbol severler karşılamayı YouTube TBFTV’den izleyebilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA