Mersin’de PKK destekçilerine operasyon: 4 gözaltı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de PKK destekçilerine operasyon: 4 gözaltı


 

Haber Merkezi

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde sosyal medya platformlarından PKK/KCK terör örgütüne yönelik övücü ve destekleyici paylaşımlarda bulundukları ve geçmişti sokak olaylarına karıştıkları belirlenen 4 şüpheli, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmada, çeşitli sosyal medya platformlarından övücü ve destekleyici paylaşımlarla örgütün propagandasını yaptıkları belirlenen, ayrıca 2014, 2015 ve 2016 yıllarında gerçekleştirilen sokak eylemlerine katıldıkları tespit edilen 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Dron ve özel harekat destekli 60 personelin katılımı ile gerçekleştirilen operasyonda, belirlenen 4 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tüfek, 1 ruhsatlı tabanca ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Şüphelilerle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA