Mezitli’den deprem ve sel bölgesine narenciye desteği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’den deprem ve sel bölgesine narenciye desteği


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi, Türkiye'nin yaşadığı büyük deprem felaketinde, özellikle depremzedelere yönelik ücretsiz giyim ve barınma ihtiyaçlarını karşılayarak etkili bir sosyal belediyecilik modeli gösterdi.

Mezitli Belediyesi, sel felaketi sonrasında Malatya, İzmit ve Bilecik’e ile güçlü bir iş birliği yaparak bölgedeki yardım çalışmalarına katkı sağladı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, acil yardım çalışmalarına katkı sağlamak ve dayanışma ruhunu canlı tutmak amacıyla Malatya, İzmit ve Bilecik bölgelerine tırlarla narenciye gönderdi.

Başkan Tarhan, "İzmit Belediyesi ile birlikte iş birliği yaparak bölgede yardım çalışmalarını gerçekleştirdik. Kriz anlarında birlikte hareket etmenin ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Toplumsal dayanışmanın gücünü vurgulamak ve destek olmak amacıyla, felaketten etkilenen bölgelere Mezitlimizde bol olan mandalina ve limon gönderdik." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA