Toroslar’dan gençlere ücretsiz YKS kursu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’dan gençlere ücretsiz YKS kursu


 

Toroslar Belediyesi bünyesindeki Toroslar Akademi Merkezi, iyi bir eğitim hayali kuran gençlere destek oluyor.Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerin ücretsiz destekleme kurslarına katıldığı merkezde, 570 genç eğitim görüyor.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, gençler için hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, iyi bir eğitim hayali kuran gençlere destek oluyor.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerin ücretsiz destekleme kurslarına katıldığı merkezde, 570 genç eğitim görüyor.

Deneyimli bir eğitim kadrosu ve sıkı bir disiplin ile sınavlara hazırlanan gençler, Toroslar Akademi Merkezi’nden çok memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

Sağlık Mahallesinde bulunan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra deneme sınavları ile kendilerini ölçme imkanı buluyor. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına da katılıyor.

 

“TOROSLAR AKADEMİ, OKUL ORTAMINDAN DAHA ÇOK BİR AİLE ORTAMI GİBİ”

Toroslar Akademi 12. Sınıf öğrencisi Miray Yiğiter, merkezin reklamını sosyal medyadan takip ettiğini söyleyerek; “Sınıflarımız kalabalık değil. İyi ki buraya gelmişim ve iyi ki Toroslar Akademi’yi seçmişim” dedi.

12. sınıf öğrencisi Salih Efe Eraslan da geçtiğimiz yıl kurslara katılan arkadaşlarının akademiyi çok methettiklerini kaydederek, kendisinin de hemen kayıt yaptırdığını belirtti.

Öğrenci Emine Tefiye de Toroslar Akademi Merkezi’nin afişlerini okulunda gördüğünü ifade etti ve kursların ücretsiz olmasının da kendileri için önemli bir destek olduğunu vurgulayarak; “Maddi anlamda da artı yönleri var. Hiçbir ücret ödemeden çok verimli bir eğitim alıyoruz. Belediye Başkanımıza bu imkanı verdiği için teşekkür ederim” diye konuştu.

Esma Nur Usuğ ise; “Evde düzenli olarak çalışamıyordum. Burada öğretmenlerim, düzenli bir program hazırlanmama yardımcı oldu. Artık daha dikkatli çalışıyorum” dedi.

12. sınıf öğrencisi Selver Nur Ögen; “Deneme sınavlarının yanı sıra kitap desteği de sunuluyor. Öğretmenlerimiz bu konuda çok bilgili ve deneyimli.”

Öğrenci Ümran Akıllı; “Toroslar Akademi, okul ortamından daha çok aile ortamı gibi. Burada kendimi daha rahat ve güvenli hissediyorum” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve Toroslar Akademi Projesiyle yanlarında olduklarını söyledi.

“Gençlerimizin geleceğe attığı her adımda yanlarındayız” diyen Başkan Yılmaz; “Eğitim, kültür, sanat ve spor alanında sürdürdüğümüz birçok faaliyetle gençlere her zaman destek oluyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini hedef alarak bu merkezimizi kurduk. Alanında uzman öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz için çalışma programları hazırlayarak ve aile görüşmeleri de yaparak eğitim dönemi boyunca takip ediyor. Onların başarısı bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA