Hevesi kursağında kaldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hevesi kursağında kaldı


 

Evinde ağırladığı Ankaraspor ile 1-1 berabere kalan Yeni Mersin İdman Yurdu’nun, geçen hafta kaybettiği Karacabey Belediyespor maçını telafi etme hevesi kursağında kaldı.

RAŞİT DOĞAN

 

TFF 2. Ligin 15. Haftasında, Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde Ankaraspor’u ağırladı. Mersin Stadyumunda oynanan karşılaşmada, üst sıralardan kopmak istemeyen Kırmızı Lacivertliler, geçen hafta ki Karacabey Belediyespor maçında aldığı yenilgiyi de telafi etmek istedi ama olmadı.

Maçın ilk dakikalarında Abdullah Topkara ile 1-0 öne geçen Kırmızı Lacivertliler, 45 + 1’de rakip takımdan Hamza Gür’ün bulduğu gol sonucu ilk devreyi beraberlikle kapattı.

İkinci yarı istediği oyunu sahaya yansıtamayan Yeni MİY, sahadan 1-1’lik skorla ayrılmak zorunda kaldı. Kötü hava koşulları nedeniyle karşılaşma kötü bir zeminde oynanırken az sayıda da olsa Mersin taraftarının yağışa rağmen takımı yalnız bırakmaması takdir topladı.

Yeni Mersin İdman Yurdu, bu karşılaşma öncesi 22 puanla 7. Sırada yer alırken, 23 puanla aynı sıradaki yerini korudu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA