Şehit polisin öğretmen eşine ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şehit polisin öğretmen eşine ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2014 yılında görevi başında şehit düşen polis memuru Fatih Çevik'in eşi, Hilal Çevik'i evinde ziyaret etti.

Şehidin Erdemli’de sınıf öğretmeni olarak görev yapan eşi Hilal Çevik, yüreğindeki acının asla bitmediğini ifade ederek ziyaretten dolayı Durmuş’a teşekkür etti.

Durmuş, ziyaret sırasında şehidin kızıyla da yakından ilgilenerek sohbet etti. Durmuş, "1983 yılında Mersin'in Erdemli ilçesinde, bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Fatih ÇEVİK, 2014 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın özel koruması görevini sürdürürken, görevi başında elim bir trafik kazası sonucu şehit düşmüştür. Bu vatanın her karışında şehitlerimizin izleri, hatıraları var. Biz bugün huzur ve güvenlik içinde yaşayabiliyorsak, onların canları pahasına verdikleri mücadele sayesindedir. Kıymetli meslektaşımın hiç dinmeyecek acısını bir nebze de olsa paylaşmak, her daim kendisinin ve evladımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vatan uğruna canını siper eden tüm vatan evlatlarının ruhu şad olsun." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA