Süper’de keyif kaçtı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de keyif kaçtı


 

Mersin Süper Amatör Lig’e yakışmayacak görüntülere sahne olan 10’uncu hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen maçlarla verimsiz günler geçiriyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Lig’de heyecan devam ediyor. Ligdeki 10’uncu haftasında A ve B grubunda mücadele eden takımlar hafta sonu çekişmeli maçlara imza attı.

 

ERDEMLİ – MUT MAÇI YARIDA KALDI

A Grubunda Tarsusspor- Binevler maçı ertelenirken, Mersin Ormanspor, Çeşmelispor’a 2-1 yenilirken, Karacailyas Veteranlarspor, Akdeniz Zirvespor’u 2-0 yendi. Akdeniz Belediyespor, İçel Yolspor maçı ise 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Grubun önemli maçında ise Erdemli Limonspor – Mut İdman Yurdu Belediyespor karşı karşıya geldi. Mut’un 2-0 üstünlüğe sahip olduğu maçta çıkan olaylar sonrası karşılaşma ertelendi.

Erdemli ekibinin yedek oyuncusu Galip Gök’ün kıdemli yan hakeme yaptığı saldırı ve darp sebebiyle maç 90+ 2’de orta hakem Burak Filik tarafından iptal edildi. 4 kırmızı kartın çıktığı maçta karşılaşmanın kalan bölümü ise oynanmadı.

 

ERTELEMELER SÜPER’İ VURDU

B Grubunda ise Mersin 33 FK ile Erdemli Yörükspor, Çukurova Birlik FK ile Silifke İdman Yurdu, Kuvayi Milliyespor ile Bozyazı Belediyespor, Akdenizgücü ile İdman Yurdu 1925 maçları ertelenirken, oynana tek maçta Toroslar Belediyespor, Erdemlispor’u 1-0 mağlup etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA