KKTC’nin 40. yılına özel konser | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KKTC’nin 40. yılına özel konser


 

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) ve KKTC Opera ve Balesi’nden, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 40. Yılı Özel Konseri”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 40. Yılı için özel olarak hazırlanan konser, Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin ev sahipliğinde, 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 20:00’de Opera Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

KKTC Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ve Mersin Devlet Opera ve Balesi ile birlikte gerçekleştirilecek olan konserin sanatçıları; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Şef Ali Hoca, solist Sanatçıları Sermin Dikmen Töre (Soprano), Tuğrul Enver Töre (Bariton) ve Arda Akar (Bariton) olacak.

Konser programında klasik aryaların yanı sıra Kıbrıs Türk yüksek sanat hayatının ilkleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ilk opera eseri olan Arap Ali’den bölümler, Kıbrıs Türk Şairlerinin şiirlerinden seçkiler, ilk Lied serisinden bir örnek, orkestra için bir Kıbrıs Süiti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşuna ithafen çeşitli eserler ve dahası yer alıyor.

Biletler  Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA