Sadık Altunok’tan çocuklara ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sadık Altunok’tan çocuklara ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle İlçede faaliyet gösteren Özel Dört Mevsim Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret ederek burada eğitim gören çocuklarla bir araya geldi.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Dünyada çocukların hak ve özgürlüklerine sahip olması için önemli bir gündür. Tüm çocuklarımızın eşit sağlık, yaşam ve eğitim hakkına sahip olduğu bir dünya dileyerek, tüm çocuklarımızın 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününü kutluyorum. Biz de belediye olarak her fırsatta birlikte olduğumuz çocuklarımızla bugünde burada beraberiz. İlçemizde yaşayan çocuklarımız ve gençlerimiz için sağlıklı, kalıcı ve modern projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Daha sağlıklı bir nesil yetiştirebilmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla da ortak projeler hayata geçirerek gençlerimiz ve çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Eğitimden, sağlığa, spordan kültüre her alanda uygulamaya koyduğumuz projelerimizin bir yenisini daha kısa süre sonra halkımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Halkımızın yanı sıra gençlerimiz ve çocuklarımızın sağlıklı gelişimine büyük önem veriyoruz. Tüm çocuklarımıza sağlıklı bir yaşam diliyor, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günlerini kutluyorum” dedi.

İlçede faaliyet gösteren Özel Dört Mevsim Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret eden Başkan Altunok, burada çocuklarla bir araya gelmenin sevincini yaşayarak günün anısına tüm çocuklara bir de hediye verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA