Silifke Poyrazı esti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke Poyrazı esti


 

Haber Merkezi

 

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 11. Hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Kemerkent Bulvarspor’u 2-1 yendi. Şiddetli poyrazın estiği karşılaşmada Silifke Belediyespor’un gollerini 5. dakikada Cenk Özbey(P) ve 45. dakika da Anıl Kara attı. Silifke Belediyespor 12 puanla birlikte 10. sıraya yükseldi.

 

“TAKIMIMIZI KUTLUYORUM!”

Haftalardır istemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını bu maçı çıkış maçı olarak gördüklerini ve kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Avukat Halil Sarı, “Yönetimimizle birlikte takımımızın daha iyi olabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Evimizde oynadığımız karşılaşmadan galip geldik, sevinçliyiz. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Olumsuz hava koşullarına rağmen tribüne gelerek destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

TARAFLARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, “Bu hafta oynadığımız Kemerkent Bulvarspor maçı hem 3 haftalık kötü gidişata bir son verme hem de takımın özgüvenini kazanma açısından önemli bir karşılaşmaydı. Ayrıca cezalı ve sakat oyuncularımızın fazla olması da bu maçta oyuncularımızın vereceği reaksiyon açısından önemliydi. Maçın ilk dakikalarında bulduğumuz penaltı golü ile öne geçsek de kısa süre sonra kalemizde gördüğümüz penaltı golü sonucunda tekrar eşitlik sağlanmış oldu. Maça biraz tutuk başlasak da 20 ve 45 dakikalar arasında etkili oynayarak pek çok pozisyona girdik ve bunlardan sadece birinde gol bularak devreyi 2-1 önde kapatmasını bildik. İkinci devre şiddetle bizim kalemize doğru esen rüzgar neticesinde oyun kurmakta ve öne çıkmakta zorluklar yaşadık. Fiziksel olarak uzun boylu oyunculara sahip bir takıma karşı oynadık ve bu da rüzgarla birlikte ceza sahamızda bizi hataya zorlamalarına sebep oldu. Yine de iyi mücadele ederek skor avantajımızı maç sonuna kadar korumasını bildik ve maçtan çok önemli 3 puan ile ayrıldık. 3 hafta neticesinde alınan sonuçlara rağmen bizi maçın başından sonuna kadar destekleyen bizlere inanıp güvenen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Artık Hacettepe maçı hazırlıklarına başlayacağız. Önümüzde ki 4 maçtan maksimum puanları alarak devre arasına üst sıralara yakın bölgede girmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

MAVİ YENGEÇLER FORMUNDAYDI

Silifke Belediyespor’un taraftar grubu “Mavi Yengeçler” soğuk havaya rağmen 90 dakika boyuncu susmayarak takımlarının galip gelmesinde pay sahibi oldu.

 

SİLİFKE, ANKARA YOLCUSU

Silifke Belediyespor, 26 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Ankara deplasmanında Hacettepe 1945 Spor ile mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA