Gün birlik günü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gün birlik günü!


 

Yarın kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde; Mersinliler birlik ve beraberlik için hak mücadelesinin yılmaz savunucuları olarak alanları dolduracak.

Haber Merkezi

Terör olayları nedeniyle kutlamaları sınırlanan, hak mücadelesinin simge tarihi 1 Mayıs öncesi işçiler, memurlar, çiftçiler, öğrenciler başta olmak üzere çeşitli kesimler alanları doldurmaya hazırlanıyor. “Birlik ve beraberlik” mesajlarının verileceği 1 Mayıs’ta, özellikle iktidarın çalışan kesime verdiği ancak yerine getirmediği sözler bir kez haykırılacak. Mersin’de de kutlamaların adresi Cumhuriyet Meydanı olacak.

Geleneksel işçi yürüyüşüne izin verilmeyen kutlamalar saat 16:00’da sivil toplum kuruluşu, sendika, dernek veya parti üyelerinin kendi kurum/kuruluşları önünde başlayıp, Cumhuriyet Meydanı’na gitmesi ile start alacak. Alandaki kutlamalar ise saat 17:00’de başlayacak. Konuşmalar ile başlayacak kutlamalar, ünlü sanatçı Mustafa Özarslan’ın konseri ile son bulacak.

“Birlik ve beraberlik” mesajlarının verileceği 1 Mayıs’ta, emek sömürüsüne son çağrısı yapılarak, özellikle iktidarın çalışan kesime verdiği ancak yerine getirmediği sözler bir kez daha haykırılacak. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA