Yenişehirli hizmet istiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehirli hizmet istiyor!


 

Hizmet alamayan Mersinliler’in Mersin Büyükşepir Belediyesine şikayetleri artıyor. Özellikle Yenişehir bölgesinden gelen hizmet talepleri öne çıkarken vatandaşlar taleplerine cevap verilmemesine tepkili.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 4,5 yıllık CHP’li yönetim döneminde hizmet alanındaki eksikliklerine yönelik şikayetler artarak devam ediyor. Vatandaşlar tüm kanallardan şikayet üstüne şikayet yağdırırken, taleplerine cevap alamamaktan dert yanıyor.

 

MERSİNLİ TEKSİN’E SESİNİ DUYURAMADI

Büyükşehir Belediyesi, 16 Temmuz 2020 itibariyle ‘tek noktadan çözüm merkezi’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘Teksin Mersin’ uygulaması ile Mersinliler’in Büyükşehir’e sesini duyurduğunu savunsa da vatandaşlar aynı görüşte değil. 

Teksin uygulamasından dönüş alamamaktan şikayet eden vatandaşlar sık sık twitter, facebook ve WhatsApp uygulaması gibi sosyal medya platformları üzerinden şikayetlerini dile getiriyor.

 

GEÇEN AY KIRILAN KALDIRIMLAR İÇİN HİZMET ÇAĞRISI

Son olarak kent sakinlerinin önde gelen isimlerinin katılım gösterdiği bir WhatsApp grubunda Büyükşehir yetkililerine seslenen bazı vatandaşlar sorunlarına çözüm istedi. 

İlk olarak Mersin’in Yenişehir İlçesi Fuat Morel Mahallesi 2894 Sokak No 92’de, MESKİ su deposu civarında ki kırık kaldırımlar için çözüm istendi. Talepte, “Caddemizde geçtiğimiz ay yol çalışması yapıldı asfalt döküldü yol çalışma ekibi iş yerimizin önündeki kaldırımlarımızı bozdu. Asfalt döküldükten sonra yapılacağını söylediler fakat bu şekilde bırakıldı kaldırım ve parke taşlarımızı onarmadılar” denilerek çözüm çağrısı yapıldı.

 

PATLAYAN BORU NEDENİYLE SU GÜNLERDİR BOŞA AKIYOR

Yine Yenişehir ilçesine yönelik bir başka talepte ise patlayan boru nedeniyle günlerdir boşa akan suya dikkat çekilerek Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri göreve çağrıldı.

Talepte, “Grubumuzdaki Mersin büyükşehir belediyesi yetkililerin dikkatine. Yahya Günsür Anadolu Lisesi güneyindeki 17 Cadde üzerinde reflü patlayan boru nedeniyle yaklaşık 3 gündür israf oluyor. Kuraklık yaşadığımız bu günlerde suyumuza daha fazla sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyor, konuya gerekli hassasiyetle yaklaşacağınızdan şüphem yoktur teşekkür ederim” denildi.

Yaşananları durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit arasındaki kavganın hizmeti vurduğu şeklinde yorumlayan bazı vatandaşlar belediyecilik hizmetlerine siyasetin alet edilmemesini istiyor. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA