Çekişme hız kazandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çekişme hız kazandı!


 

Mersin Süper Amatör Lig’de kıyasıya yarış sürüyor! Ligin 9’uncu haftasında lider Mut bu haftayı bay geçerken, yakın takibindeki Erdemli kazanmaya devam etti. B Grubunda ise Mezitli 33 Spor ile Mersin 33 FK arısındaki çekişme de hız kesmiyor!

"BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Lig’de heyecan devam ediyor. Ligdeki 9’uncu haftasında A ve B grubunda mücadele eden takımlar hafta sonu çekişmeli maçlara imza attı.

A GURUBUNDA HAFTAYI BAY GEÇİREN MUT, LİDERLİĞİNİ KORUDU

A Grubundaki haftanın ilk maçında Taşucuspor kendi sahasında, Akdeniz Belediyespor’a 0 – 2 mağlup oldu.

Akdeniz Zirvespor kendi sahasında liderin yakın takipçisi Erdemli Limonspor’a 1-2 mağlup oldu. Mut İdman Yurdu Belediyespor’un bu hafta bay geçmesi nedeniyle, Erdemli Limonspor ve Mut’un puanları 19 olarak eşitlendi. Mut, averaj farkıyla Erdemli Limonspor’un önünde.

Haftanın en durgun maçı Çeşmelispor – KaracailyasVeteranlarspor oldu. Çeşmelispor kendi evinde Karacailyas ile 0-0 berabere kaldı. Ligin sonuncusu olan Karacailyas ilk defa puan aldı.

İçel Yolspor ise kendi evinde, Tarsusspor’u 4-2’lik skorla geçti.

Günün son maçında Binevlerspor kendi evinde, Ormanspor’u 6- 0 mağlup ederek haftanın en farklı skoruna imza attı.

YENİ LİDER MEZİTLİ 33 FK

B Grubunda ise Mersin 33 FK ile Mezitli 33 Spor arasındaki büyük çekişme devam ediyor. Mersin 33 FK, deplasmanda Silifke İdman Yurdu’na 4-3 kaybederek liderliğini Mezitli 33 Spor’a kaptırdı. Mezitli 33 Spor ise kendi evinde, Çukurova Birlik FK’yı 5-0’lık bir skorla hezimete uğrattı.

Haftanın diğer maçlarında Erdemli Yörükspor kendi evinde, Kuvayi Milliyespor’a 1-2 mağlup oldu. Bozyazı Belediyespor kendi evinde, Toroslar Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Erdemlispor ise kendi evinde Akdenizgücü’nü 2-0 mağlup etti. Akdenizgücü bu haftada ligin sonuncusu olmaktan kurtulamadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA