Yenişehir Belediyesi U16 Futbol Takımı namağlup lider | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Belediyesi U16 Futbol Takımı namağlup lider


 

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, Mersin U16 Amatör Ligi’nde sezonun ilk yarısını namağlup lider tamamladı. Çıktığı 10 maçın tamamında rakiplerini yenen lacivert-beyazlılar, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü, Yenişehirli gençlerin ve çocukların yeteneklerini sergileme ve geliştirme fırsatı sunuyor.Yenişehir Belediyesi Spor Kulübünde futbol eğitimi alan Yenişehirli çocukların forma giydiği Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı, bu yıl ilk kez mücadele ettiği Mersin U16 Amatör Ligi'nde fark yarattı. Ligde çıktığı tüm maçları kazanan Yenişehir ekibi, rakiplerine üstünlük kurmayı başardı. Takımın gösterdiği istikrarlı performans, gelecek mücadeleler için umut vaat ediyor.

 

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK”

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü U16 Futbol Takımı antrenörü İnan Günal, “ Takımımızın gösterdiği başarı bizi gururlandırıyor. Bu başarılar, genç sporcuların motive olmasına ve spor tutkularını daha da ileriye taşımalarına olanak sağlıyor. Yenişehir Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak, başaracağımıza inanıyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA