Vahap Seçer dışlandı! Tarhan ve Özyiğit şov yaptı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vahap Seçer dışlandı! Tarhan ve Özyiğit şov yaptı!


 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun peşinden ayrılmayan ve bölge gezilerinde sık sık yanında boy gösteren Vahap Seçer, yeni genel Başkan Özgür Özel’in Hatay gezisine katılmazken istenmeyen adamlar ilan ettiği Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit adeta gövde gösterisi yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ki (CHP) kurultay sürecinde genel başkanlık değişiminin Mersin siyasetinde yarattığı deprem devam ediyor.

Seçildiği 4,5 yıllık süre zarfında parti organlarını dizayn ederek meclis üyelerinden ilçe belediye başkanlarına hemen hemen her kesim ile kavgalı hale gelen ve son olarak milletvekilliği seçimlerinde aday belirleme sürecine etkileri ile büyük tepki çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinden dışlanır hale geldi.

Kurultayda önce Ekrem İmamoğlu ile birlikte değişim ekibinde yer alırken sonrasında ibreyi Kemal Kılıçdaroğlu’na çeviren ve ancak seçimi Özgür Özel’in kazanması ile saf dışı kalan Seçer’in adaylığı tehlikeye girerken kavgalı olduğu kesimler güçlerini birleştirdi.

Genel başkanlık sürecinde Kılıçdaroğlu’nun peşinden ayrılmayan ve bölge gezilerinde sık sık yanında boy gösteren Vahap Seçer, yeni genel Başkan Özgür Özel’in Hatay gezisine katılmadı. Seçer aynı saatlerde belediye personeli ile piknik yapan yaparken istenmeyen adamlar ilan ettiği ve yerlerine kadın aday geleceğini açıklayacak kadar ileri gittiği Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise adeta Hatay’da gövde gösterisi yaptı.

 

ARTIK ONLAR GÜÇLÜ

Bol bol fotoğraf paylaşarak yeni genel başkan ile güç birliği pozu veren Tarhan ve Özyiğit’in parti teşkilatlarına verdiği mesaj ‘şimdi biz güçlüyüz’ olurken, mesajın bir diğer anlamı ise Vahap Seçer ve ekibinin akıbetinin de belirsizliğe sürüklendiği yönünde oldu.

Seçer’in gözden çıkarılmasına yönelik lobiler güçlerini birleştirirken adaylığının tehlikeye girdiği iddialar arasında yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA