TOBB Lisesi’nde kütüphane açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOBB Lisesi’nde kütüphane açıldı


 

Haber Merkezi

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), “81 İl’e 81 Okul" Projesiyle Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Ticaret Borsası’nın ortak girişimiyle Tarsus’a kazandırdığı TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 100. Yıl Atatürk Kütüphanesi açıldı.

Cumhuriyet’in 100. Yıl ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında düzenlenen etkinliğe Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Polat ve Serdal Demirel, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Eren Oğuz, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, kurum müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların bando eşliğinde seslenilmesi ile başlayan program Atatürk fotoğraf sergisinin gezilmesi ile devam etti. Daha sonra protokol eşliğinde kütüphanenin açılış kurdelesi gezilerek öğrencilerle birlikte kitap okundu ve sohbet edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA