Yine Mersin yine utanç davası! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yine Mersin yine utanç davası!


 

Sık sık çocuk istismarı, kadına şiddet davaları ile gündeme gelen Mersin’de yine bir utanç davası başladı! Mersin’in Toroslar ilçesi Bekiralanı Mahallesinde yaşayan Kamil G. (36), 15 yaşındaki H. G’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakim karşısına çıktı!

HEDİYE EROĞLU

 

Özgecan cinayeti ile Türkiye gündemine oturan sonrasında ise küçük Müslüme’den adı saymakla bitmeyecek kadına şiddet ve çocuk istismarı olayları ile öne çıkan Mersin’de yeni bir utanç davası başladı.

 

AİLESİ TELEFON YAZIŞMALARINI YAKALADI

Mersin’in Toroslar ilçesi Bekiralanı Mahallesinde yaşayan ve esnaflık yapan Kamil G. (36), iddiaya göre bölgede konar göçer Yörük bir ailenin 15 yaşındaki kızı H. G’ye yaklaşık 2 ay önce cinsel istismarda bulundu. Kamil G’nin, evlenme vaadiyle H.G’yi kandırarak sevgili olup, iğfal ettiği ileri sürüldü. H.G’nin ailesinin kızlarının telefon yazışmalarını yakalayarak durumdan haberdar olması ile konu yargıya taşındı.

 

“EVLENECEĞİM” DİYEREK DOSYAYI KAPATMAYA MI ÇALIŞTI?

Ancak H.G’nin ailesinin yargı yolundan vazgeçerek uzlaşmayla çözüm yoluna gitmek istediği öne sürülen Kamil G’nin, küçük kız ile evlenerek dosyanın kapatılması önerisinde bulundu. Aileye bu yönde baskı yapıldığı öne sürülürken konunun adli makamlara intikal etmesi ile savcılık konuyu yargıya taşıdı.

H. G. ve ailesinin tehdit edilerek davadan vazgeçirilmeye çalıştığı iddia edilirken ilk duruşma dün Mersin 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Tutuklu yargılanan Kamil G’nin de katıldığı duruşmada, dava mahkeme heyeti tarafından dosyadaki eksiklerin tamamlanması talebiyle 28 Aralık 2023 tarihinde saat 09.50’ye ertelendi.

 

EVLİ, MUHTAR AZASI!

Evli olan ve bölgede kasap olarak esnaflık yaptığı öğrenilen Kamil G’nin, aynı zamanda muhtar azalığı görevini yürüttüğü öğrenildi. Öte yandan Kamil G’nin yaklaşan yerel seçimler öncesi muhtar adayı olduğu da iddialar arasında yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA