BAL’da Erdemli – Anamur derbisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da Erdemli – Anamur derbisi


 

BAL’da 12 puan ile grubunda lider olan Erdemli Belediyespor, zirve takibini sürdüren 8 puanlı Anamur Belediyespor’u konuk edecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mersin derbisi heyecanı yaşanacak. Ligin 5’inci haftası maçları kapsamında 12 puan ile grubunda lider olan Erdemli Belediyespor, 8 puanlı Anamur Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14:00’te Erdemli Kayacı Stadyumunda oynanacak Mersin derbisine ilginin yoğun olması bekleniyor. Erdemli ekibi ligde 4’te 4 yaparak yoluna lider olarak devam ederken yönetim şampiyonluk hedefine hedefi ulaşmak için yoğun mesai harcıyor.

 

ANAMUR ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

Grubun iddialı takımlarından Anamur Belediyespor ise zirve yarışından kopmamak için galibiyet parolası ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor. İlk hafta Mersin derbisinde Homurlu 1951 Spor ile 0-0 berabere kalan ve ikinci hafta ise evinde ağırladığı Niğde Belediye ile 1-1 berabere kalan Anamur ekibi, ligin 3’üncü haftasında İmamoğlu Belediyesporu 1 – 0 yenerek galibiyetle tanıştı. Son olarak geçen hafta Adana 5 Ocak FK’yı 2- 1 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alan Anamur, Erdemli karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA