MSK zirve yarışından uzaklaşmak istemiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK zirve yarışından uzaklaşmak istemiyor


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 10.Hafta karşılamasında temsilcimiz Mersin MSK, OGM Orman Spor'u ağırlıyor.  Ligin 9.haftasında Kocaeli BŞB Kağıt Spor karşında aldığı galibiyetle moral bulan MSK, Pazar günü Saat 17.30 da Edip Buran Spor Salonu’nda OGM Orman Spor ile karşılaşacak.  Karşılama iki takım için son derece önemli. MSK zirve mücadelesinden uzaklaşmak istemiyor. OGM Orman Spor ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. Mersin ekibinde Koç Can Sevim, taraftarının desteği ile karşılaşmayı kazanmanın hesabını yapıyor. Bu kapsamda hafta sonu oynanacak önemli karşılamada basketbol severleri maça davet etti. OGM Orman Spor son iki karşılamayı kazanarak ortaya koyduğu basketbol ile kazanmak istese de, MSK rakibini eli boş göndermekte kararlı.

9.hafta sonunda temsilcimiz 6 galibiyet 3 mağlubiyet 15 puanla Ligde 3. sırada yer alırken, OGM Orman Spor 3 galibiyet 6 mağlubiyet 12 puanla 15. Sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA