Türkiye’nin huzuru, güvenlik toplantısı Mersin’de yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Türkiye’nin huzuru, güvenlik toplantısı Mersin’de yapıldı


 

Huzur ve güvenlik toplantısı için Mersin’e gelen Bakan Yerlikaya: “Ülkemize uyuşturucu zehrini sokmak isteyenlere hayatı zehir edeceğiz” dedi.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Mersin’de gerçekleşen, Türkiye’nin Huzuru, güvenlik toplantısına katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, burada yaptığı açıklamada, Mersin sanayiden tarıma, ulaşımdan turizme kadar Türkiye Yüzyılı’nın lokomotif şehirlerinin başında geliyor. 26 Ekim tarihinde Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Mersin Limanında 610 kilogram ağırlığında kokain yakalanmıştı. Altını çizerek ifade ediyorum ki: Ülkemize uyuşturucu zehrini sokmak isteyenlere hayatı zehir edeceğiz. Ticaretin gözbebeği, liman şehri Mersinimizin helal ve meşru ticaretini lekelemek isteyenlere geçit vermeyeceğiz.” Dedi.

 

MERSİN’DE 27 ŞÜPHELİ ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Bakan Yerlikaya, aralarında Mersin’in de olduğu 66 ilde son 3 gün içinde yapılan operasyonlarda toplam 629 silah yakalandığının bilgisini de vererek, Mersin’de 24 tabanca ele geçirildi. 27 şüpheli şahıs gözaltına alındı” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA