Yenişehir’den ‘tahsis’ açıklaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir’den ‘tahsis’ açıklaması


 

CHP’li Meclis Üyesi Abdurrahman Yıldız’ın, Yenişehir Belediyesinin, 20 dükkanı tek kişiye yıllık 185 bin TL’ye kiraya verdiği iddialarına yanıt geldi. Belediye iddiaların gerçeği yansıtmadığını savunarak, dükkanların Açık Teklif İhale Usulü ile kiraya verildiğini açıkladı.

Haber Merkezi

 

Kentin en değerli bölgesi Yenişehir’de CHP’li belediye yönetimine yönelik CHP’li Meclis Üyesi Aburrhaman Yıldız’ın, iddialarına yanıt geldi.

Yıldız’ın belediyenin 20 dükkanı tek kişiye yıllık 185 bin TL’ye kiraya verdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını savunan belediye yönetimi gazetemize gönderdiği açıklamada, “Gazi Mahallesi, 1325 numaralı sokak üzerindeki 238 metrekarelik mülkiyeti Belediyemize ait olan ve belediye hizmet alanı vasıflı parsel üzerinde bulunan yer, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif İhale Usulü ile  ihale yoluyla kiraya verilmiştir.  

Kiraya verilen söz konusu yer ile ilgili ihale ilanı, Basın İlan Kurumu bünyesindeki ‘ilan.gov.tr’ internet sitesi ve Mersin’de günlük olarak yayın yapan İmece Gazetesi’nin 07.10.2023 tarihli sayısında yayımlanmıştır.

Haberinizde iddia ettiğiniz üzere, söz konusu yer herhangi bir kişiye tahsis edilmemiş, Açık Teklif İhale Usulü ile kiraya verilmiştir. Kamu yararı ve şeffaflık, Belediyemizin temel ilkelerindendir ve bu doğrultuda hareket etmeye devam edeceğiz” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA